Green Belt

Aanbod
  • 9 september, 23 september 2020 en 7 oktober, locatie Amersfoort, ochtenden van 14 en 21 oktober online en 4 november 2020, locatie Amersfoort
Tarieven

De Green Belt training wordt aangeboden voor €1.395,- incl. 0% BTW, excl begeleiding.

Hiervoor krijg je:

  • 5 trainingsdagen (incl koffie/thee en uitstekende lunch), online wordt 1 trainingsdag in 2 dagdelen opgeknipt en zul je zelf voor de catering moeten zorgen (-:
  • Studieboek Bicheno, Wijers & Feringa ‘De toolbox voor dienstverlening’
  • Afsluitend online examen (inclusief 1x herkansing)
  • Geaccrediteerd Green Belt certificaat (LCS 1b) zodra het online examen en de praktijkopdracht met voldoende resultaat behaald zijn

Daarnaast verzorgen wij voor €500,- de begeleiding en de beoordeling van jouw praktijkopdracht met 4 uur persoonlijke ondersteuning. Eventueel extra persoonlijke ondersteuning wordt geboden voor het uurtarief van €125,-.

Maatwerk

Wij leveren ook maatwerk. Zo geven wij deze training incompany waarbij je de keuze hebt om de training in 4 dagen af te nemen, eventueel verspreid over meerdere dagdelen.

Wil je hier meer informatie over hebben, vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact met ons.

In de Green Belt word je opgeleid tot het kunnen uitvoeren van Lean verbetertrajecten.

Zo faciliteer je in een procesanalyse (VSM) en leer je verspillingen te elimineren. Ook leer je gebruik te maken van bepaalde planning- en communicatie-instrumenten. Daarnaast leiden wij jou op in de basisvaardigheden m.b.t. datacollectie en de data-analyse. Voor de Green Belt geldt als toelatingseis het Yellow Belt certificaat (LCS 1a). Er is geen voorbereiding nodig en ongeveer 20 uur zelfstudie.

Om de basisconcepten goed eigen te kunnen maken, vinden we de interactie met andere cursisten belangrijk. Wij bieden daarom bewust klassikale trainingen aan, zodat je met elkaar tot nieuwe inzichten en ideeën komt. Dit doen we aan de hand van games en diverse oefeningen. Na afloop van de training ontvang je een set hand-outs met daarin alle behandelde stof.


Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

back to top