Black Belt

Aanbod

6 en 13 maart, 17 april, 15 mei, 5 en 19 juni en 3 juli 2020, Amersfoort

I.v.m. het corona virus worden de data opnieuw ingepland. Nadere info volgt per mail indien je je al hebt ingeschreven. Anders de site in de gaten houden!

Tarieven

De Black Belt training wordt aangeboden voor €1.945,- incl. 0% BTW.

Hiervoor krijg je:

  • 7 trainingsdagen (incl koffie/thee en uitstekende lunch)
  • Studieboek Bicheno, Wijers & Feringa ‘De toolbox voor dienstverlening’
  • Afsluitend online examen (inclusief 1x herkansing)
  • Geaccrediteerd Black Belt certificaat (LCS 2a) zodra het online examen en de praktijkopdracht met voldoende resultaat behaald zijn

Daarnaast verzorgen wij voor €1.000,- de begeleiding en de beoordeling van jouw praktijkopdracht met 8 uur persoonlijke ondersteuning. Eventueel extra persoonlijke ondersteuning wordt geboden voor het uurtarief van €125,-.

Maatwerk

Wij leveren ook maatwerk. Zo geven wij deze training incompany waarbij je de keuze hebt om de training in 5 of 6 dagen af te nemen, eventueel verspreid over meerdere dagdelen.

Wil je hier meer informatie over hebben, vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact met ons.

In de Black Belt word je opgeleid tot het kunnen leiden van Lean verbetertrajecten.

Je gaat hierbij diep in op het bepalen van een strategie en policydeployment. Je hebt inzicht in Lean leiderschap en in ketenmanagement. Ook weet je hoe je een adequate set aan performance-maatregelen moet opzetten, passende bij jouw missie en visie. Daarnaast heb je inzicht in coaching technieken, zodat je de Green Belt als sponsor kunt begeleiden.

Om de basisconcepten goed eigen te kunnen maken, vinden we de interactie met andere cursisten belangrijk. Wij bieden daarom bewust klassikale trainingen aan, zodat je met elkaar tot nieuwe inzichten en ideeën komt. Dit doen we aan de hand van games en diverse oefeningen.


Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

back to top